Festival mexické kuchyně 29.3.2023
Vážení přátelé, již tuto středu – 29.3.2022, bude ve vašem oblíbeném baru probíhat den mexické kuchyně. O váš gastronomický zážitek se postará známí šéfkuchař Radek Příhonský - tento kuchař, který má bohaté odborné zkušenosti například z JAR. Indonésie, Izraele, Itálie či jako šéfkuchař Grand Hotelu Pupt. V tento mimořádný den budeme mít na čepu limitovanou várku skvělého piva „Pop up!“, které určitě stojí za ochutnání!
PIvo pop Up
Limitovaná várka piva uvařená létajícím sládkem Budvaru Alešem Dvořákem a sládkem minipivovaru Pioneer Michalem Havrdou. Pop up! je prostě limitka s chmelem Cryo Pop. Tento chmelový blend (směs) je totiž pro toto pivo zásadní – prošel si hlubokým zamražením a díky tomu předává pivu neskutečně intenzivní vůni. A to je přesně to, co tento pivní styl – NEIPA – dostane tak říkajíc o úroveň výš. Díky výhradně studenému chmelení a kombinaci s americkým chmelem Mosaic je pivo mírně hořké, ale s výraznou vůní, v níž najdete ovocné tóny citrusů, manga, ananasu a broskve.